0%
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Kérelem - Szakmai Ajánlás meghosszabbítása

Az Ajánlást elnyert Program Tanúsítványt kap, amely 2 évig érvényes. Az Ajánlás, illetve az azt igazoló Tanúsítvány egy alkalommal egy évvel meghosszabbítható, amennyiben a Kérelmező nyilatkozik, hogy a Programot változatlan formában és tartalommal fogja megvalósítani Az egy évre vonatkozó meghosszabbítás az előző Tanúsítvány lejártának dátumától értendő, amennyiben a hosszabbítási nyilatkozat az előző Tanúsítvány lejártának ideje előtt 10 munkanappal beadásra kerül. Egyéb esetekben az NNK a hosszabbítási nyilatkozat beérkezésétől számított 10 munkanapon belül adja ki a Tanúsítványt. Az érvényes Tanúsítvánnyal le nem fedett időszak alatt a Program megvalósítását fel kell függeszteni. A hosszabbítási nyilatkozatot az erre a célra rendszeresített nyomtatványon, e felületen keresztül kell benyújtani.

Tisztelt Kérelmező!

Köszönjük a szakmai ajánlással rendelkező program hosszabítása iránti kérelmét.

Kérjük, hogy az NNK honlapján, a Dokumentumok almenüpontból szíveskedjen letölteni és kitölteni a hosszabítási nyilatkozatot, majd az alábbi kérdőív instrukcióit követve a szkennelt változatát beküldeni.

Köszönettel:

Nemzeti Népegészségügyi Központ

5 kérdés található ebben a kérdőívben.
Kilépés és kérdőív ürítése