0%
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

PROGRAMADATLAP - Nevelési-oktatási intézményekben megvalósítandó egészségfejlesztési programok szakmai ajánlásához

A nevelési-oktatási intézményekben zajló egészségfejlesztési programok ajánlási rendszerének célja a programok szakmai színvonalának, hatékonyságának és megbízhatóságának emelése és országos egységesítése. Az ajánlási rendszer a nevelési-oktatási intézményekben végzett egészségfejlesztési programok előre megadott szakmai követelmények alapján való értékelését jelenti.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (a továbbiakban: NNK) felelőssége a nevelési-oktatási intézményekben zajló egészfejlesztési programok ajánlásához kapcsolódó feladatok elvégzése a 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 128 § (7). pontjában meghatározottak szerint. Az NNK az egészségfejlesztési programok ajánlásának szakmai és adminisztratív lebonyolítója.

Az NNK-n belül a feladatot a Népegészségügyi Stratégiai, Egészségfejlesztési és Egészségmonitorozási Főosztály látja el.

Tisztelt Érdeklődő!

A nevelési-oktatási intézményekben zajló egészségfejlesztési programok ajánlás iránti kérelméhez szíveskedjen kitölteni az alábbi adatlapot, annak mellékleteivel együtt! A programadatlap tartalmazza a kérelmező legfontosabb adatait, a program részletes bemutatását és a szükséges emberierőforrás-igényt.

Kérdés, kérés esetén keressen minket bizalommal a szakmaiajanlas@nnk.gov.hu e-mail címen!

Köszönettel:

Népegészségügyi Stratégiai, Egészségfejlesztési és Egészségmonitorozási Főosztály, Nemzeti Népegészségügyi Központ          

41 kérdés található ebben a kérdőívben.
Kilépés és kérdőív ürítése