0%
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

PROGRAMADATLAP - Nevelési-oktatási intézményekben megvalósítandó egészségfejlesztési programok szakmai ajánlásához

A nevelési-oktatási intézményekben zajló egészségfejlesztési programok ajánlási rendszerének célja a programok szakmai színvonalának, hatékonyságának és megbízhatóságának emelése és országos egységesítése. Az ajánlási rendszer a nevelési-oktatási intézményekben végzett egészségfejlesztési programok előre megadott szakmai követelmények alapján való értékelését jelenti.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (a továbbiakban: NNK) felelőssége a nevelési-oktatási intézményekben zajló egészfejlesztési programok ajánlásához kapcsolódó feladatok elvégzése a 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 128 § (7). pontjában meghatározottak szerint. Az NNK az egészségfejlesztési programok ajánlásának szakmai és adminisztratív lebonyolítója.

Az NNK-n belül a feladatot a Népegészségügyi Stratégiai, Egészségfejlesztési és Egészségmonitorozási Főosztály látja el.

Tisztelt Érdeklődő!

A nevelési-oktatási intézményekben zajló egészségfejlesztési programok ajánlás iránti kérelméhez szíveskedjen kitölteni az alábbi adatlapot, annak mellékleteivel együtt! A programadatlap tartalmazza a kérelmező legfontosabb adatait, a program részletes bemutatását és a szükséges emberierőforrás-igényt.

Kérdés, kérés esetén keressen minket bizalommal a szakmaiajanlas@nnk.gov.hu e-mail címen!

Köszönettel:

Népegészségügyi Stratégiai, Egészségfejlesztési és Egészségmonitorozási Főosztály, Nemzeti Népegészségügyi Központ          

41 kérdés található ebben a kérdőívben.

Az infrastruktúra felmérő kérdőívekkel kapcsolatos észrevételeit kérem küldje el az efopinfrafelmeres@nnk.gov.hu e-mail címre.

A praxisközösségi kérdőívekkel kapcsolatos további információért kérem keresse a Praxisközösségi Koordinációs Központot (alapellatas@nnk.gov.hu, +36-70/682-65-54)

A védőnői kérdőívekkel kapcsolatos további információért kérem keresse az AII. munkacsoportot
(modellprogram_180@oki.antsz.hu, +36-1/476-11-28)

Az Alapellátók felmérése tárgyú háziorvosoknak, szakdolgozóknak és védőnőknek szóló kérdőívekkel kapcsolatos észrevételeit kérem
a lelkiegeszseg@nnk.gov.hu email címre küldje el.