You have completed 0% of this survey
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

EFOP 1.8.0 Infrastruktúra felmérés - Fogorvosok számára

A felmérés célja az alapellátók jelenlegi építészeti, műszeres és informatikai eszköz hátterének felmérése.

Tisztelt Kolléga!

Az alapellátás megújítása közös célunk, amely nem képzelhető el a munkavégzés infrastrukturális, humán erőforrás, technológiai és finanszírozási feltételeinek korszerűsítése nélkül.  Kérjük, hogy segítse ezt a munkát a kérdőív kitöltésével, amely körülbelül 30 percet vesz igénybe. 

Ha nincs ideje egyben kitölteni a kérdőívet, minden oldalon a legfelső sor jobb szélén talál egy olyan lehetőséget, hogy "Később folytatom". Ha ide kattint, akkor Ön tud megadni bejelentkezési nevet és jelszót, amivel később folytathatja a kitöltést. Ha ugyanitt megadja email címét is, a rendszer automatikusan el is küldi Önnek a bejelentkezéshez szükséges adatokat. Ha más módon távozik a kérdőív oldaláról (pl. a számítógép kikapcsolásával, a böngészőablak bezárásával vagy a böngésző címsorába új cím beírásával), akkor sajnos nem tudja folytatni a kitöltést. A folytatáshoz a "Félbehagyott kérdőív visszatöltése" linkre kattintson a kérdőív kezdőképernyőjének jobb felső sarkában. 

Amennyiben saját praxisán túl tartós helyettesítést is végez egy betöltetlen praxisban, és ideje engedi, a helyettesítéssel ellátott szolgálatra vonatkozóan is kitöltheti egy második ülésben ugyanezt a kérdőívet. Segítségét hatványozottan köszönjük, hiszen a tartósan betöltetlen körzetek infrastruktúrális felmérése kiemelt jelentőségű lehet az alapellátás fejlesztésekor. 

Szívesen fogadjuk a szabad szöveges válaszokat, javaslatokat is! Amennyiben a kérdőív kitöltésével kapcsolatban kérdése merülne fel, a efopinfrafelmeres@nnk.gov.hu  e-mail címen léphet kapcsolatba munkatársainkkal.

 

Üdvözlettel:

Dr. Müller Cecília 

Országos Tisztifőorvos

Az infrastruktúra felmérő kérdőívekkel kapcsolatos észrevételeit kérem küldje el az efopinfrafelmeres@nnk.gov.hu e-mail címre.

A praxisközösségi kérdőívekkel kapcsolatos további információért kérem keresse a Praxisközösségi Koordinációs Központot (alapellatas@nnk.gov.hu, +36-70/682-65-54)

Az Alapellátók felmérése tárgyú háziorvosoknak, szakdolgozóknak és védőnőknek szóló kérdőívekkel kapcsolatos észrevételeit kérem
a lelkiegeszseg@nnk.gov.hu email címre küldje el.