You have completed 0% of this survey
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

EFOP 1.8.0 Infrastruktúra felmérés - Védőnők számára

Tisztelt Kolléga!

 

Köszöntöm a magyar alapellátás fejlesztését és az ezzel kapcsolatos ágazati döntéshozatal megalapozását célzó EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001 - „Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése, Lakóhelyközeli Egészségügyi Ellátás Fejlesztése" c. - Program és a Nemzeti Népegészségügyi Központ nevében. ​

 

Az alapellátás megújítása közös célunk, amely nem képzelhető el a munkavégzés infrastrukturális, humán erőforrás, technológiai és finanszírozási feltételeinek korszerűsítése nélkül.  Kérjük, hogy segítse ezt a munkát a kérdőív kitöltésével, amely körülbelül 15 percet vesz igénybe. Az adatokat az EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001 Projekt keretében dolgozzuk fel. Az adatokat a projektben résztvevő munkatársaink fogják elemezni. 

A döntéshozóknak, vagy más személyeknek az egyedi válaszokat nem adjuk át, csak az összesített, aggregált és regionális eredményeket bocsátjuk rendelkezésükre a jelenlegi alapellátás építészeti, műszeres és informatikai eszköz hátterének bemutatása és a fejlesztési források tervezésének elősegítése céljából. 

 

A felmérés összesített elemzési eredményét az ágazatvezetés elé tárjuk. Minden visszajelzésre szükség van, ezért fáradságát előre is köszönjük!

Szívesen fogadjuk a szabad szöveges válaszokat, javaslatokat is! Amennyiben a kérdőív kitöltésével kapcsolatban kérdése merülne fel, a efopinfrafelmeres@nnk.gov.hu  e-mail címen léphet kapcsolatba munkatársainkkal.

 

Üdvözlettel:

Dr. Müller Cecília 

Országos Tisztifőorvos