You have completed 0% of this survey
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

EFOP 1.8.0 Infrastruktúra felmérés - Háziorvosok, házi gyermekorvosok számára

Tisztelt Kolléga!

 

Köszöntöm a magyar alapellátás fejlesztését és az ezzel kapcsolatos ágazati döntéshozatal megalapozását célzó EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001 - „Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése, Lakóhelyközeli Egészségügyi Ellátás Fejlesztése" c. - Program és a Nemzeti Népegészségügyi Központ nevében. ​

Az alapellátás megújítása közös célunk, amely nem képzelhető el a munkavégzés infrastrukturális, humán erőforrás, technológiai és finanszírozási feltételeinek korszerűsítése nélkül.  Kérjük, hogy segítse ezt a munkát a kérdőív kitöltésével, amely körülbelül 30 percet vesz igénybe. 

Ha nincs ideje egyben kitölteni a kérdőívet, minden oldalon a legfelső sor jobb szélén talál egy olyan lehetőséget, hogy "Később folytatom". Ha ide kattint, akkor Ön tud megadni bejelentkezési nevet és jelszót, amivel később folytathatja a kitöltést. Ha ugyanitt megadja email címét is, a rendszer automatikusan el is küldi Önnek a bejelentkezéshez szükséges adatokat. Ha más módon távozik a kérdőív oldaláról (pl. a számítógép kikapcsolásával, a böngészőablak bezárásával vagy a böngésző címsorába új cím beírásával), akkor sajnos nem tudja folytatni a kitöltést. A folytatáshoz a "Félbehagyott kérdőív visszatöltése" linkre kattintson a kérdőív kezdőképernyőjének jobb felső sarkában. 

Az adatokat az EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001 Projekt keretében dolgozzuk fel. Az adatokat a projektben résztvevő munkatársaink fogják elemezni. A döntéshozóknak, vagy más személyeknek az egyedi válaszokat nem adjuk át, csak az összesített, aggregált és regionális eredményeket bocsátjuk rendelkezésükre a jelenlegi alapellátás építészeti, műszeres és informatikai eszköz hátterének bemutatása és a fejlesztési források tervezésének elősegítése céljából. 

A felmérés összesített elemzési eredményét az ágazatvezetés elé tárjuk. Minden visszajelzésre szükség van, ezért fáradságát előre is köszönjük!

Amennyiben saját praxisán túl tartós helyettesítést is végez egy betöltetlen praxisban, akkor kérjük, hogy a helyettesítéssel ellátott szolgálatra vonatkozóan töltse ki  még egyszer a kérdőívet. Segítségét hatványozottan köszönjük, hiszen a tartósan betöltetlen körzetek infrastrukturális felmérése kiemelt jelentőségű lehet az alapellátás fejlesztésekor.

Szívesen fogadjuk a szabad szöveges válaszokat, javaslatokat is!

Szívesen fogadjuk a szabad szöveges válaszokat, javaslatokat is! Amennyiben a kérdőív kitöltésével kapcsolatban kérdése merülne fel, a efopinfrafelmeres@nnk.gov.hu  e-mail címen léphet kapcsolatba munkatársainkkal.

 

Üdvözlettel:

Dr. Müller Cecília 

Országos Tisztifőorvos